Leven uit de Bron geeft een bron van leven

Wat is er voor jou?

Om de visie en methode van Leven uit de Bron breder bekend te maken zijn er community’s van zelfstandige toerusters gevormd. Deze toerusters geven cursussen en trainingen die door Leven uit de Bron zijn ontwikkeld of passen bij onze visie. Dit zijn cursussen voor gemeenteleden en trainingen voor kerkenraden, classes en werkgemeenschappen. Voor predikanten en kerkelijk werkers bieden de trainers maatwerk training en coaching aan.

De trainingen en cursussen kunnen zowel online als offline worden gegeven. In overleg met de toeruster bepaalt u wat bij uw gemeente past. Een combinatie is ook mogelijk bij sommige cursussen.

Gemeenteleden

GESPREK-GELOOF-GROEIEN
Met een groep gemeenteleden oefenen de toerusters het geloofsgesprek met God en elkaar. Daarna bezinnen we hoe we dit verder in ons leven, in de gemeente, op ons werk, in ons gezin en de buurt vorm kunnen geven. Vervolgens maken we keuzes en komen in actie. De CBA methode doorloopt dit proces en wordt in alle cursussen toegepast. De cursussen worden gegeven door zelfstandige toerusters. Daarnaast bieden we gratis de online cursus ‘Bronproeverijen’ aan. 

Aanbod

Kerkenraden

De zelfstandige trainers uit onze community geven trainingen aan kerkenraden, oudstenraden of leiderschapsteams. Dit kan op avonden of via retraites en is veelal maatwerk. Zij kijken wat voor jullie situatie handig en effectief is. Een retraite is een dag of weekend waarin we met elkaar optrekken. De trainingen worden door gecertificeerde trainers gegeven.

Aanbod

Professionals

De gecertificeerde trainers uit onze community trainen en coachen predikanten en kerkelijk werkers. Daarna kunnen zij de werkwijze met hun eigen kerkenraad en gemeenteleden in de praktijk brengen. Je kunt ons ook uitnodigen voor een werkgemeenschap.

Aanbod